Tervehdys!

Olen René, tuiki tavallinen suomenruotsalainen, italialais-espanjalaisen suvun vesa ja pääkaupunkiseudulla toimiva kiinteistönvälittäjä.

Kolme työni kulmakiveä:

Palvelu, nopeus ja laatu

Kiinteistönvälityksessä menestys perustuu siihen, että asiakkaat suosittelevat välittäjää ystävilleen ja tutuilleen. Suosittelu syntyy ainoastaan, mikäli asiakkaan odotukset ovat ylittyneet positiivisesti, ja palvelu on ollut erinomaista. Pyrkimykseni on menestyä tuottamalla tyytyväisiä asiakkaita.

Kiinteistönvälittäjän tehtävänä on mielestäni aina saada kauppa aikaan mahdollisimman nopeasti, jolloin asunnon omistajan ei tarvitse odotella uuden elämän aloittamista uudessa asunnossa. Hinnoittelu on tässä kriittinen tekijä. Pyrin aina tekemään kaupat pyyntihintaan tai vähän yli. Tätä en missään nimessä saa aikaan alihinnoittelulla vaan siten, että asunto on heti kättelyssä hinnoiteltu perustellusti oikein.

Asiakkaani kokevat palveluni laadukkaaksi koska täytän heidän odotuksensa, pidän aktiivisesti yhteyttä ja toimin erinomaisesti sekä omistajaa että ostajaehdokasta kohtaan. En tee palveluni laatua vaarantavia kompromissejä sen kummemmin kaupan teossa kuin asiakkuuden syntymisessäkään. 

Lupaan sinulle, etten ole kaupungin edullisin kiinteistönvälittäjä mutta lupaan myös, etten ole se kallein!

Katso mitä asiakkaani minusta kertovat